Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior Business Controller a.i. (32-40 upw) INGEVULD

Plaatsingsdatum 03-11-2017 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Regio Den Bosch Niveau Manager
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Detachering / Interim
Uren 32 - 40 Salaris Tarief in overeenstemming met z...
Senior Controller a.i. (32-40 upw) (INGEVULD)

Waar ?
Dynamische speler in de FMCG markt, food producent in verpakte zoete snacks. Tegelijk een meer dan 100 jaar oud familie bedrijf met een rijke traditie. Zeer smaakvolle, spraakmakende producten van uitermate hoge kwaliteit. Levert over de hele wereld onder zowel eigen merk als private label.

Functie
Je geeft leiding aan het Finance Team (4 personen). Deliverables: je verzorgt met jouw team periode afsluitingen, 4-wekelijkse rapportages voor management en aandeelhouders (hoofdzakelijk met betrekking tot sales en operations) en wekelijkse sales-updates. Scope van de opdracht: houd het huis draaiende, richt zaken in voor het nieuwe boekjaar: inkoopprijzen grondstoffen, tarieven, herwaarderingen. Belangrijk om snel in kaart te brengen van wie je welke informatie kunt krijgen. Organisatie is echter overzichtelijk. Uitblinken doe je zo: scope van rapportages in systeem ‘Prophix’ uitbreiden, advies m.b.t. kostprijzen: zowel op niveau grondstoffen als (half)fabrikaten. Je zorgt dat alle operationele activiteiten doorlopen (betalingen, credit control) en bent vraagbaak voor operationele (finance gerelateerde) vragen vanuit de organisatie. Je rapporteert aan de Financieel Directeur, met wie je intensief samenwerkt.

Wie ben jij ?

Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau, achtergrond universitair bedrijfseconomie, HEAO BE, idealiter additioneel HOFAM of RC. Ruime werkervaring in Finance, bewezen trackrecord in snel ‘wortel schieten’ in een nieuwe omgeving. Je voelt je prettig in een no-nonsense productie-organisatie met een sterk ‘Brabantse’ signatuur. Ervaring in andere productie-organisaties is een sterke pré, kennis van ‘Infor ERP LN’ is zeer welkom maar geen show-stopper.


Aanleiding: Wegens doorgroei van de huidige functievervuller naar een andere functie binnen de organisatie.

Duur: 3 à 4 maanden, gedurende de looptijd van het recruitment proces voor de opvolging van de huidige functievervuller.

Aanvang: De opdracht start in week 48

Standplaats: Regio Den Bosch

Belangstelling ? solliciteren is niet meer mogelijk
[Klik op de solliciteerbutton en laat via de website van Bureau Janssen jouw CV en korte motivatie achter met tarief-indicatie.]

(→ werving exclusief belegd bij Bureau Janssen)

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Periode Afsluitingen, 4 wekelijkse rapportages, Wekelijkse Sales Rapportage, Aansturen Finance Team, Ad Hoc vragen, Voorbereiden nieuw boekjaar, kostprijzen

Contactgegevens

Contactpersoon Jan Janssen

Vestigingsplaats

Solliciteer