Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Algemeen Directeur (VERVULD)

Plaatsingsdatum 09-01-2017 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Erp (Regio Eindhoven / De... Niveau Executive/Director
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 40 Salaris Uitstekende beloning

(VERVULD) Van den Bosch Transporten te Erp (regio Eindhoven - Den Bosch) is een innovatieve en kerngezonde logistiek dienstverlener, behorend tot de top-10 in Europa maar wereldwijd opererend. Absolute specialist in vervoer van vloeibare en droge bulkstoffen (suiker, mout, granen, olie, bier, et cetera.). Zeer geavanceerd in intermodaal transport (gecombineerd vervoer over weg, rail en water). In toenemende mate regisseur van goederenstromen, levert integrale supply chain solutions voor een zeer aansprekende klantenkring. Omzet ca. €140 mio, 550 medewerkers, werkzaam vanuit 7 vestigingen in Europa, één in Dubai en één in Kaapstad (Zuid Afrika).

Vooruitstrevende directie (tevens eigenaar) heeft de onderneming de afgelopen decennia sterk ontwikkeld en geeft nu ruimte aan vernieuwend leiderschap. Kernopdracht: onnavolgbare efficiency als resultaat van (1) slimme (strategische) keuzes en (2) een gecultiveerde learning curve die van Cost Leadership een Sustainable Competitive Advantage (SCA) maken. Daarnaast wordt de Algemeen Directeur aangemoedigd andere SCA’s te ontwikkelen die meer op Customer Intimacy (partnering met opdrachtgevers) zijn gericht. In essentie gaat het om ófwel specialisatie (bestemming / lading type/ aanvullende dienstverlening), ófwel partnering als ‘single point of contact’ en regisseur voor complexe supply chain oplossingen. Afgeleide doelstellingen zijn het onderkennen van de meest essentiele value-drivers en het door-ontwikkelen daarvan, het maken van keuzes in de organisatie-structuur en het perfectioneren van het primaire proces.

Buitengewoon interessante uitdaging voor een verbindend en inspirerend leider, een intelligente directeur met uitstekende leiderschapskwaliteiten en sterk strategisch-organisatorisch inzicht. Maakt iedereen deelgenoot van de strategie door heldere keuzes en een duidelijke structuur waarin mensen kunnen excelleren. Gevoel bij Brabants familiebedrijf is essentieel. Loyaliteit, ‘ausdauer’, geen job-hopper. Authentiek, down-to-earth en natuurlijke autoriteit. Is zichtbaar en toegankelijk in de organisatie, geeft vertrouwen, een duidelijk boegbeeld en cultuurdrager. Pragmatisch academicus, aantoonbaar WO niveau. Uitstekende beloning.

→ Gelieve -in geval u blijk wil geven van interesse- te reageren via de 'solliciteer' button op deze website. Mede namens de opdrachtgever bij voorbaat hartelijk dank voor het delen van uw ambitie!

De werving & selectie procedure is exclusief in behandeling bij Bureau Janssen

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Doorontwikkeling, leiderschap, operational excellence, cost-leadership

Contactgegevens

Contactpersoon Jan Janssen
Solliciteer